VELUX takvinduer for alle typer bygninger og dine behov

I flere land rundt om i verden er VELUX takvinduer et kjent og kjært navn. Det har mye med å gjøre at kvalitet står sentralt i VELUX-gruppen. Samtlige VELUX-vinduer er blant annet sertifisert under ISO 9001 og CE. Dessuten er det internasjonale standarder som er basis for både produksjonen og designet her.

Produksjonen er dessuten av høyeste kvalitet og dette gjelder også innpakking. Dermed er vi alltid sikre på at du mottar vinduene på en trygg måte. Sist men ikke minst følger vinduenes
installasjonsinstruksjon alltid med i forsendelsen.

Takvinduer:
STANDARD – taklinje – kvalitetsvinduer til rimelige priser. Ikke bare har disse vinduene alle de viktige funksjonene, men de tilbyr også valg av topp- eller bunnhåndtak, i tillegg til et trebelegg eller vedlikeholdsfri polyuretan belegg.

STANDARD PLUS – Dette takvinduet er for huseiere som ønsker å investere i ekstra energieffektivitet og komfort. To-kammer glassvinduer til en overkommelig pris vil bidra til å holde hjemmet ditt varmt. Nyhet! 2-kammer glass pakke.

PREMIUM – Takvinduer for villaeiere som nyter maksimal komfort, sikkerhet og luksus. Denne linjen har eksepsjonell design, mer valgfrihet,
planlegger dagslys i rom, og den gir deg muligheten til å automatisere hjemmet ditt og få de beste løsningene på markedet.

VELUX takvinduer for flate tak: Vi tilbyr et bredt utvalg av takvinduer for montering på flate tak: fjernstyringsvinduer, svingbare vinduer eller ustoppelige.

Romforbedrende løsninger: Cabrio balkong, takterrasse, DORMER,
system «MINI DORMER».

Takvinduer for spesielle behov: Takvinduer med spesielle formål for røykfjerning ved brann. Flate takvinduer med røykavtrekkssystem (CSP), Skrånende takvinduer med røykavtrekkssystem (GGL / GGU -40). Lydisolasjonsvindu (GGL / GGU / GPU –62).

Sorry, comments are unavailable..

Share


QR code